Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Hristina 1

Stavros apartmani: Vila Hristina 1


Gostima se sviđa zbog:

- Klima bez doplate
- Mirna lokacija
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Hristina se nalazi u mirnom delu Stavrosa, pet minuta hoda do plaže, kao i do centra grada. Vila Hristina raspolaže sa smeštajnim jedinica na prvom i drugom spratu.

U svom sastavu Vila Hristina sadrži dvokrevetna i trokrevetna studia, četverokrevetne apartmane i šestokrevetne dupleks apartmane.  Vila Hristina poseduje uredjeno dvorište sa letnjikovcem i roštiljem koji je na raspolaganju gostima i kategorisana sa 2 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji.

Dvokrevetna i trokrevetna studia se sastoje od sobe sa jednim francuskim ležajem-standardnih grčkih dimenzije (130 cm), i jednim klasičnim ležajem, kuhinjom, tv-om, klima uradjajem (bez doplate), wi-fi internet, kupatilom (tuš kada) i prostranim terasama sa garniturom za sedenje i tendom.

Četverokrevetni apartman se sastoji od odvojene spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski i jedan klasičan ležaj i kuhinje u kojoj se nalazi jedan klasičan ležaj, apartman sadrži i terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo,klima uredjaj, tv, wi-fi internet.

Šestokrevetni dupleks apartmani sadrže: dve odvojene spavaće sobe (svaka soba je opremljena tv-om i klima uredjajem-bez doplate), kuhinju, kupatilo (tuš kada, ručni peškiri), wi-fi internet i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!Vila Hristina 1 cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE