Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Hristina 1

Stavros apartmani: Vila Hristina 1


Gostima se sviđa zbog:

- Klima bez doplate
- Mirna lokacija
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Hristina se nalazi u mirnom delu Stavrosa, pet minuta hoda do plaže, kao i do centra grada. Vila Hristina raspolaže sa smeštajnim jedinica na prvom i drugom spratu.

U svom sastavu Vila Hristina sadrži dvokrevetna i trokrevetna studia, četverokrevetne apartmane i šestokrevetne dupleks apartmane.  Vila Hristina poseduje uredjeno dvorište sa letnjikovcem i roštiljem koji je na raspolaganju gostima i kategorisana sa 2 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji.

Dvokrevetna i trokrevetna studia se sastoje od sobe sa jednim francuskim ležajem-standardnih grčkih dimenzije (130 cm), i jednim klasičnim ležajem, kuhinjom, tv-om, klima uradjajem (bez doplate), wi-fi internet, kupatilom (tuš kada) i prostranim terasama sa garniturom za sedenje i tendom.

Četverokrevetni apartman se sastoji od odvojene spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski i jedan klasičan ležaj i kuhinje u kojoj se nalazi jedan klasičan ležaj, apartman sadrži i terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo,klima uredjaj, tv, wi-fi internet.

Šestokrevetni dupleks apartmani sadrže: dve odvojene spavaće sobe (svaka soba je opremljena tv-om i klima uredjajem-bez doplate), kuhinju, kupatilo (tuš kada, ručni peškiri), wi-fi internet i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!Vila Hristina 1 cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Hristina 1" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Hristina 1" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603