Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Dinos


BazenBesplatan internetNovogradnjaNov nameštajIzvan centraMirna lokacija
Stavros apartmani letovanje 2023:
Vila Dinos


Gostima se sviđa zbog:

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Mirna lokacija

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Dinos se nalazi u mirnom delu “novog Stavrosa” na 400 metara od plaže. Raspolaže apartmanima raspoređenim u prizemlju i na prvom spratu. Svi apartmani su jako prostrani, sa kompletno opremljenom čajnom kuhinjom, novim kupatilima, TV uređajem, wi-fi  internetom i balkonima. Gostima je na raspolaganju bazen u okviru dvorišta, kao i spoljašnji đakuzi. U uglu dvorišta se nalazi zidana skara za pripremu roštilja.

Svi apartmani pored sopstvenih balkona imaju mogućnost korišćenja velike zajedničke terase opremljene baštenskim nameštajem i ležaljkama za sunčanje.

Upoteba klima uređaja se doplaćuje 3 e na licu mesta. Vila poseduje parking sa dovoljnim brojem parking mesta za sve goste.

Veliko dvorište sa bazenom i ležaljkama, đakuzi, roštilj…idealni su za goste koji boravak na moru žele da upotpune pogodnostima koje ova vila pruža.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu najma, doplata na licu mesta 3€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.673285, 23.688388.Vila Dinos cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 01.10.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Stavros.