Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Atrakcije na Stavrosu

 

Postoji jedno glavno šetaliste, na kom su prodavnice i restorani, i drugo paralelno pored plaze. U Stavrosu su sva dešavanja smeštena uz glavnu ulicu, koja pored obilja zlatara i malih porodičnih trgovina sadrži i nekoliko kafića i restorana, kioska u kojima možete saznati najnovije vesti i nabaviti dnevne novine iz Srbije. Ne propustite vožnju vozićem do starog Stavrosa, a u centralnom delu svake godine se postavlja luna park gde bude puno razdraganih mališana i dečije pesme.

Za one koji su sa decom, postoji nekoliko kafića i restorana koji u svom sklopu imaju igraonice za dečije igrice. Na ulazu u Stavros postoji kafić u kom deca mogu da jašu ponije i da uživaju u blagodetima hladovine i šumice.


Atrakcije

 

Vidikovac iznad grada daće utisak letovanja - kao da ste čitav Stavros stavili na dlan, a pogled je najlepši je rano ujutro i uveče uz suton. Na vidikovcu se nalazi i tipičan grčki restoran, prostrana bašta odakle se pruža predivni panoramski pogled Stavros, Nea Vrasnu i Asprovaltu koji čine jedinstvenu turističku celinu. Plavetnilo na sve strane. Nebo i more u zagrljaju bez jasne granice. Grci sasvim opravdano imaju mnogo reči za more. Pontos kao pučina, pelagos kao prostor i put, kolpos kao more koje zalazi u zalive i drage, hals kao materija i so, talasa kao najstarija reč za more koja vuče korene iz minojskog doba i koju smo mi uzeli kao osnovu za reč talasi.

 

Nađite i rezervišite smeštaj na Stavrosu brzo lako i jednostavno!


Još informacija o Stavrosu

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Stavros 2024!