Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Stela Platani

Stavros apartmani: Vila Stela Platani


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Klima bez doplate
- Mirna lokacija
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Stela se nalazi u delu Stavrosa koji se zove "Platani", u mirnoj ulici, na svega 80m udaljenosti od plaže. Vila Stela u svojoj ponudi poseduje četverokrevetne i petokrevetne mezonete, koje su na dva nivoa, a imaju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv-sat (rts1), klima uređaj, wi-fi internet. Promena posteljine i peškira je na pola smene. Upotreba klima uređaja je uračunata u cenu najma. Struktira smeštaja je kako sledi:

1/4 mezoneta - Četverokrevetne mezonete se nalaze na prvom spratu i sastoje se od dva nivoa, na prvom nivou se nalaze kuhinja, kupatilo, tv, i francuski ležaj, terasa,na gornjem nivou-potkrovlju se nalazi dva singl ležaja i klima uredjaj (bez doplate). Ulaz u mezonete je sa terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje.

1/5 mezoneta - Petokrevetne mezonete se sastoje iz dva dela, donjeg dela koji se nalazi u polusuterenu sa francuski ležajem i jedan singl ležajem, stepenicama metalne konstrukcije se penje na gornji nivo-visoko prizemlje na kome se nalazi francuski ležaj, kuhinja, tv, klima. Ulaz u mezonete je sa terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.66303200, 23.70748700.Vila Stela Platani cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE